Det lilla livet, det snurrar i min skalle


Om TIO dagar bor jag nere i skåne. om NIO dagar står jag på sthlm stadion och ser på coldplay! alltså. mitt liv är rätt så underbart. om man bortser från bölden. vilket jäkla besvär jag har haft, har haft en sån oerhörd smärta som inte går att förklara. men läkaren sa att det gick att jämföra min smärta med förlossningsvärkar. HAHAH, jag ska då aldrig ha barn i såfall! :< jo, det vill jag väl. men aj!
jag har även bestämt mig för att skriva upp och fixa uppkörningen i skåne, vilket är skönt, jag slipper stressa nu innan jag flyttar. om ELVA dagar börjar jag på nicolaiskolan i helsingborg. hoho! teaterlinjare hejhej!
just ja! jag har varit tvungen att ta ut min piercing (medusan) för att jag har infektion i kroppen, SUG. jag ska trycka igenom den igen tror jag, eller så gör jag om den. annars dör jag, den passa mig bra.
jag längtar efter allt möjligt just nu alltså. allt känns väldigt bra, för första gången på ett bra tag, kan jag faktiskt meddela att jag känner mig lycklig. det gör jag verkligen. kär&galen, lider av sakning iochförsig, bästevän och jag kommer kunna ses mycket oftare, folket i skåne är riktigt sköna! jag får gå den linjen jag verkligen vill och den känns underbart.
mja vänta nu här... imorgon ska jag jobba, wehohaha! det hade jag glömt, kul. jobb hela helgen, sen helt ledig till skolan börjar.

en fråga: är det någon som är otroligt duktig på att rita/skriva som vill skissa en tatuering till mig? :*
det skulle vara bäst.

ex:
på vad jag vill ha med i tatueringen; noter, stjärnor, kassettband, fyrklöver, blomma/små blommor.. osv. jag köper gärna skissen om det är så att bilden är bra!


Hohoho. Glad tjej!
Glad tjej, som inte har ont längre!

Peace, ha en trevlig kväll /ejm


Jag vill bara komma hem & träffa min bästevän


Gullig kille den där Simon Norrsveden! Han sjunger helt bedårande. Han känns som en blandning mellan Lars Winnerbäck, Ted Gärestad & Lasse Lindh. Han sjunger mysigt. Han har nog allt blivit en favorit för mig. Fortsätt med det du gör Simon!EN SAK TILL NU DÅ: Om 11 dagar bor jag i Skåne :* ♥
How lovely isn't that? UNDERBART!

Över & ut.

Ps. bölden är sådär. tömd. haha! ds.


Som en böld i röven kommer jag tillbaks till dig


Hejhejhej.

Idag var jag hos doktorn i enköping, har haft ont lite under svanskotan i fyra dagar nu. Så han kollade upp vad det kunde vara? Det var början till två bölder på vardera sida. AJJJJ! Har aldrig haft såhär ont. Kan varken ligga ner i sängen, vända mig eller sitta på en stol eller i en bil. Så jag fick pencilin, finally... & jag jobbar ju varje dag nästintill så det gör ju jätteont att böja sig ner. Men äntligen kan jag snart det igen förhoppningsvis!

Imorgon åker bästavän hem med mormor och morfar. Och på fredag kommer Jones! ♥

Musiktips, mhm, forthewin!


Peacepuss


Mama, havn't you heard? I sold out all over the world!Glad tjej på fik i bålsta med sin bästavän. I fredags.

Peace, over and out!