The ship is sailing.. I'll meet you on the other side. the future's unclear. but hopefully it will be fine.


Också var man här igen. klockan är snart morgon och jag sover inte än.. människor åker till jobbet vid den här tiden, nästan. okej, inte riktigt! men jag var vaken till halv nio igår morse, sen sov jag halv nio till fyra. kan nog vara därför jag inte kan sova nu, jag vänder tillbaks dygnet ikväll igen. annars hamnar jag ur balans! det har jag ingen lust med.

idag är jag hemma i bjuv igen, tråkigt på sätt o vis, skönt på andra sätt. måste få saker och ting gjorda, har ju grejer så att jag kan renovera om hela mitt rum. det skulle kunna bli så mysigt. men jag är bara så förbaskat lat! sug. det blir bättre.

idag pratade jag med mamma i skype. åh! jag saknar mamma så himla mycket, men vågar inte berätta det. man vill ju inte vara en mes som precis flyttat hemifrån och börjar sakna mamma och familjen direkt. det går ju inte?! men det är ju egentligen först nu som jag insett hur mycket jag behöver min mor, hur mycket hon betyder för mig, hur bra det är att hon finns, att jag finns för henne och hon för mig! det är otroligt vad man kan vara eftertänksam. men det är nyttigt. jag åker hem den 22:a till sthlm, efter skolan, förhoppningsvis, för att fira jul. sen stannar jag inte så jättelänge. åker hem ett par dagar innan nyår för att fira den med mina närmsta vänner och jonas ♥! jag längtar förbaskat mycket.

nu borde jag packa mina träningskläder för jag och älskling ska träna efter skolan, äntligen kommer vi igång igen. det är nu jag ska sätta igång med mitt liv, det har stått på off i många månader nu. efter att jag packat ska jag läsa vidare i körkortsteorin. det är fortfarande mycket kvar som jag måste lära mig! ge mig ett "läshuvud" nu?

vi hörs av snart igen dudes,
nu ska jag lyssna ännu mer på;
fleet foxes & couer de pirate.
tack för att ni orkar läsa om all pest o pina,
ni är fina. peace

<3 <3 <3 <3


How lovely isn't that?


Nu är jag igång med bloggen igen, tror jag, hoppas jag. vore kul, eller hur?

hur har ni haft det? :* berätta allt för mig.. kom igen!

snart är det jul, jag älskar julen.. åh. är det någon som inte gillar julen, så säg!

uppdaterar mer imorgon. det här blev världens sämsta inlägg.

Peace

Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

Det finns inga ord.

Just nu är jag sjuk och kräks några gånger varannan timme. har feberfrossa och hosta. inget vidare.
jag borde komma iväg till skolan imorgon och hämta hem uppgifter på vad jag kan göra hemma, nu när jag tror jag drabbats av svininfluensan. blö, fuck that! det finns ingen svininfluensa, om den finns så dör jag ändå inte av den. jag har galet många grejer i skolan som måste tas tag i, i vilket fall som helst. så vi ses i skolan imorgon!

Förlåt för att jag inte uppdaterat på två-tre månader nu, kära läsare. det var dumt. men jag har verkligen inte tid, jag lägger ner all min tid på skolan, pojkvännen och tänkande. ja, och snart måste jag börja på renoveringen av mitt rum också! har införskaffat mjukisgolv och vägg/takfärg. så nu är det egentligen bara att sätta igång, men så blev jag sjuk. suck. lovar iallafall ännu en gång att jag ska bli bättre på uppdatering, ta mig i kragen som det heter!

I fredags hade jag och Jones hundra dagar tillsammans! det var underbart mysigt må jag säga. längtar till jul och ettårs-dagen. pihi. ♥ jag har aldrig varit såhär kär, någonsin.

Påtal om en helt annan sak, så var pappa och mina småsyskon nere i skåne och hälsade på en snabbis i lördags. det var trevligt, men.. dom åkte hem till sthlm igen på söndagen. vilket var hemskt tråkigt. äh, snart är det jul!

Ja! Och på tal om jul, åh.. som jag längtar efter julen och julafton. ska hem till sthlm några dagar då. plus att en väldigt stor grej händer på julafton.. men det kan ni se som en julklapp! den julklappen får ni reda på, på julafton! ihi. måste börja införskaffa julklappar snart också, fyrtio dagar kvar? ahhh, tiden går i perfekt tempo.


Vi hörs snart, ta hand om er. puss!