On a platform I'm gonna stand and say that I'm nothing on my own and I love you, please come home


Hej folket!

Jag har varit borta från bloggen allt för länge, har flyttat, börjat ny skola, skaffat pojkvän. hi. jag vet inte ens hur jag ska kunna sammanfatta allt som hänt i mitt liv de senaste två månaderna, kanske tillochmed de tre senaste. åh!

Jag börjar med coldplay ♥, det var helt galet!

Confetti-regnet var helt magiskt, det tog aldrig slut.


De gula bollarna som man sett från livespelningarna. det var så fint!


Var det här coldplays sista spelning? då dör jag. det var något man bara måste få vara med om igen. det var så underbart så jag vet inte vart jag ska ta vägen. har sparat jättemånga fjärilar från confettin. som snart sitter finfint på min vägg! tack för upplevelsen coldplay.

Sen flyttade jag ner till Skåne dagen efter den fina konserten, mhm, 23:e augusti närmare bestämt. då gick mestadels av tiden åt till den där pojken Jones ♥, mja och vi är numera pojk/flickvän. det känns jättehärligt, han är alltid där liksom. supermysigt. mitt första förhållande för att påpeka!

Här har ni fina J;
<3 <3 <3

Nu när jag flyttat till Skåne har jag kommit närmre bästavän Emma, vilket är det mest underbara som någonsin kunde hända mig, behöver ju henne så mycket ♥. vi har börjat träna på fitness 24/7, vilket är riktigt härligt. kanonkul.. det finns tjejgym där och det är riktigt fräscht! tipsat er nu. typ. jo just ja, en sak till; Emma-lee-pedersen, vi måste ses mer än vad vi gjort hittills, för det här räcker bannemig inte! puss bästis.

Jag har börjat på Nicolaiskolan, som jag inte tror att någon har missat. "nic" kallas det, jag går teaterlinjen där, tvåan och finns tyvärr inte med på skolkortet eftersom jag var superduperjättemegasjuk då. hoho! men i trean kommer jag vara med, definitivt. jag stortrivs, är dock lite lat. men det kommer igång snarast.

Okej, jag har en sak att erkänna också, hmm... jag saknar min familj. redan. det suger. men jag visste att det skulle bli så, familjen bor ju kvar i sthlm. men jag tror inte annat än att jag kommer växa som person genom att få lära mig att uppskatta det jag har/hade hemma. och uppskatta syskonen, mamma och pappa, sakna dom kommer göra så att jag växer. jag hoppas att vi kommer vara givmilda mot varandra när jag kommer hem och hälsar på! miss you finafamiljen, alotilot! ♥

Jag vet inte om jag har mer att skriva om, alltså från den 22:a augusti och framåt. skulle det vara något mer så kommer det antagligen att komma upp här på bloggen förr eller senare.

NU, IDAG, NU, nu är det höst. åh jag älskar hösten. hösten är den absolut mysigaste årstiden. eller vad säger ni? jag tror att jag kommer plocka fram höstjackan imorgon. och möjligtvis en lite tunnare halsduk. men jag erkänner att jag saknar mösstiden. man kan ju dock ha mössa om man vill nu också, men det blir lite väl varmt! tänk er en kall, mörk höstkväll; tända ljus, lite coldplay i stereon, någon läxa, en varm kopp te och en filt. hur mysigt låter inte det? haha, det kan inte låta bättre i mina öron.

Det är lördag idag, klockan är 01.59. jag borde sova så att jag kan hitta på någonting med min kära mormor lite senare.. kanske fika, gå i lite affärer och färga håret. för vet ni vad! jag ska fixa ny frisyr med två söta dreads. det kommer bilder på håret när det är klart.

Ha det fint, jag återkommer. hugs.