En rökfri viskning, det är exakt vad jag vill ha


Det här är jag, för två år sedan! jag gillar håret. mamma tyckte jag var dum som klippte av det. mhm! jag ångrar mig nog lite såhär i efterhand. okej, två år senare, men...
ska jag spara ut håret igen eller vad säger ni?

  

Saknar emma, hon kommer nununu, snartsnart! om två-tre h, oh yes!
ja, jones & ernieboy också såklart. en jävla massa..

musiktips? ja varför inte? - *

peace & quiet


Om ni var här.. om jag var där.


Vi viker oss på asfalten av skratt,
ingenting kan röra oss i natt,
ibland så dör jag litegrann,
när ni halkar med er tunga på en
bokstav i mitt namn.

Jag har lärt mig att saknaden är värst,
men ni säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland.

  

Löv & barr, peace


Stay with me honey, stay with me honey, stay with me


Jag är så förälskad i Band of horses. jag vill så gärna till way out west. take me there! den som tar mig till way out west eller har plats för mig i göteborg kommer jag att älska för resten av livet. ett tips till alla som inte hört dom: LYSSNA!Jag längtar till herr J kommer hit till sthlm och hälsar på mig. det är både jobbigt & mysigt att tycka om någon. jag vet inte riktigt hur det känns när man är kär. berätta hur ni tycker att det känns? så kanske, kanske jag känner igen mig. vet bara att man är ständigt glad i hela kroppen!

Peace ♥

That was not written in our cards
underbart. vad mer finns att säga? ♥


I dream my days away


Jag sitter här och har lite panik för jag vet att jag måste läsa på min körkortsteori. annars vet ni vad, annars kommer jag inte klara av att ta mitt körkort innan jag flyttar ner till skåne. och visst vore väl det synd! ja-a. men jag intalar mig att jag kommer hinna fast jag jobbar och så nu. (sommarjobb inom äldrevården med demenssjuka.) riktigt kul faktiskt.

jag sitter här och kärar ner mig i band of horses ännu mer just nu, om det nu går. vilket jag inte tror är möjligt och jag funderar starkt på att ta ledigt sista arbetsdagarna i augusti för att kunna dra iväg till way out west för att se dom. det skulle vara underbart om det gick att fixa. åh ja. endags-biljett, hejhej? vem är med mig? ^^

har badat i poolen idag med en liten kirunavän som jag kännt sedan hon var ett år gammal, då jag var sju. det var skoj, hon är idag tolv och jag förstår inte att tiden går så snabbt. jag känner mig inte som arton men är det och får lov att köpa tobak samt smita in i öltält och jag blir inte utslängd, haha! helt galet känns det. vackert väder har det också varit hela dagen, det var meningen att vi skulle spela mini-golf, men nej, det blev grilla istället. väldigt mysigt var det att sitta under paviljongen med kiruneserna och familjen.

jag saknar emma, jones & ernie. vilka guldklimpar.EN GREJ TILL:

jag hörde på nyheterna om en åttaårig tjej som hade blivit strypt fast inte dött och även våldtagen av en äldre man. hon var spritt språngande naken och hittades häromdagen. mordförsök sa dom på tvn. det är helt sjuk, jag trodde jag skulle få mardrömmar. och jag kunde inte sluta tänka på att min lillasyster snart blir åtta år gammal och att det kunde varit hon. det är helt sanslöst vart samhällets psyksjuka människor är påväg. och jag blir lika arg varje gång jag tänker på det.. jag skulle så gärna vilja att alla människor som jag, ni, du känner protesterar mot staten och demonstrerar rejält mot detta. för det är inte okej, folk tänker att "äh, det händer inte någon som jag känner.. och det händer inte mig. och förresten så händer det ju inte så ofta heller." men, vänta bara! vänta bara tills det händer någon som står er nära, då. då kommer ni ångra, då det redan är för sent. ångra att ni inte var med och demonstrerade för att få tillbaka psykhusen/akuterna i sverige, dom behövs ju lika mycket här som i resten av världen.
jag tycker att alla som läser det här ska skriva om det i sin blogg, det skulle betyda mycket för mig. för tänk själva, har ni syskon? tänk om någon sjuk människa drog med er lillebror eller lillasyster/ storebror-syster, skulle det vara roligt? en vacker dag finns kanske inte den människan mer. mördad heter det. usch vad jag avskyr allt sånt där. jag får rysningar.
någonting måste göras. eller vad säger ni?

peace out!
18/7 - hem imorgon, håkan hela vägen hem, jobb måndag, jag tror jag dör


Dear god! haha.

imorgon åker jag hem.
min helsingborgsbrud står i sin säng, hoppar, dansar och sjunger till you sexy thing. underbart! "I believe in miracle.."

jag kom hit, till emma, från jonas&dt för ett par timmar sedan. det är lika trevligt där varje gång. wihi. det ända jobbiga är att man har jättesvårt att ta sig därifrån.. man fastnar liksom där. jag har haft jättetrevligt i skåne mhm.
och jag kommer att uppdatera min blogg SÅ FORT jag är hemma igen.
det ända jobbiga är att jag ska jobba på måndag och en månad framöver. (woho!) men det kommer visa sig i cash, oh yes!

det regnar inte just nu. jag ska gå ner i vikt. tio kg är mitt mål! wish me luck.
det var väl allt just nu.löv och barr.


14/7, en dag senare


Igår var en helt underbar dag. ta mig tillbaka!? jag träffade ernie vid knutan. efter det gick vi och handlade 8,5or skogsbär, efter det satte vi oss i helsingborgs stadspark under två träd och myspratade. rätt som det var så ringde mormor mig och frågade om vi ville följa med över till danmark med båten, det ville vi. så vi drog med aurorabåten runt 6-tiden och steg på. det roliga var att vi hann bara med desserten eftersom det var andra gången min släkt åkte över. men! när vi åkte tillbaka så steg de andra i familjen av... jag och ernie åkte en runda till med båten. vi satt och kollade ut över helsingborg/sverige. fint är det. danmark var inget o se, där regnade det bara. i vilket fall som helst, någon gång måste man ju komma fram till poängen och den kommer nu: jag fick min efterlängtade puss av herr e. hoho. jag blir lika glad varendra gång jag ser honom och överhuvudtaget är i närheten av honom. så en puss satt fint. när vi sedan var tillbaka i helsingborg så gick vi till söder och köpte thaimat, i box. haha. satte oss i stadsparken och småpratade. sen tickade klockan iväg, 21.23 något. ville inte hem. så mycket kan jag säga. någonstans där inne så känner jag att herr e inte heller ville det.. men det är en annan femma.
tack för trevlig dag iallafall finis!

när jag kom hem, eller hem och hem, men hem, till ragnvalla/emma! bästavän. så fick hon en present av mig, hon var jättesöt som satt o väntade på mig när jag kom hem med bussen. så hon fick ett ciggpaket! yeahs, jag slår vad om att jag gjorde hennes dag. men i vilket fall som helst så är hon bäst.

15/7, idag!

Idag blir det åka hem till mormor och morfar en runda för att fira morbror som fyllde fyrtio igår. stackarn, han hade ju värsta ångesten för det. men man är ju så gammal som man känner sig, inte sant!? det blir nog trevligt.
efter visiten där ska jag tillbaka till staden hbg för att besöka jones, min käre vän. lovade det idag. men det får bli efter det jobbiga jobbet, vilket innebär att han kommer vara nannig. men det blir nog roligt.
snart ska jag bege mig ifrån helsingborgsbruden, hon ska iväg o se HP på bio och det ska inte jag. är man student så är man fattig student. haha. inte sant!? jo. men jag kommer nog hit imorgon igen kanske.

16/7, ja - vi tar väl en dag till när vi ändå är igång.

Jag hoppas på fint väder och vill till stranden och steka mig till rödrödröd kräfta. någon som är på? om det inte blir fint väder så tycker jag att något annat spännande får hända. ring då vetjag!

Peace out  :*


Each day connects to the next, I do my routines by reflex


Hej hopp, tja.

Nu är jag hemma från hultsfredsfestivalen & jag är helt
jäkla slut. men! imorgon drar jag till underbara skåne..
med pappa, hahaha, det kommer bli en upplevelse i sig.
han kommer spela kass musik och jag kommer dö. men
det är okej, bara jag får välja musik på hemvägen. hihi.

Jag orkar inte skriva just nu, ni vet ju hur man mår efter
festivaler. helt slut är man. jag är.. efter en hel vecka i tält med
miss martina. men bäst var det. helt underbart. vill tillbaks!

Och nu ska jag duscha, wiho. har inte gjort det sen i onsdags.
fräscht, jag vet att jag är. och sen måste jag hänga upp den
andra maskinen tvätt som jag tvättat idag. suck! och packa
klart resväskan och ladda ipodhögtalarna. juppjuppjupp.

Jag skulle vilja skriva ner alla människor jag saknar idag,
men jag kommer inte få plats med alla. viktigast är väl nog
ändå miss e och herr e. o jones. ja-a! nej ni, nu minsann..
jag lovar att jag kommer uppdatera under tiden i skåne, oki!?

Ha det fint och hoppas på vackoooåårt vädooår. peace!

Följ min blogg med bloglovin
! ♥


I, I grew old in just one day


SNART HAR JAG VARIT 18 ÅR I EN HEL DAG! :>

Broder Daniel Forever filmen... vad kan jag säga!
Något av det vackraste jag sett. Skulle lätt gå o se
den igen. Bara för att. Vilka känslor alltså! Åh. <3
Tacka Henrik för hans humor!

Och en sak till: HULTSFRED PÅ MÅNDAGMORGON!
Give me five..

Peace and love


I'm coming up only to show you wrong


IMORGON FYLLER JAG 18 ÅR
! *aaaaaah, galet* ^^

På måndag drar jag till hultsfredsfestivalen och jag slår vad om att
det kommer bli helt fantastiskt underbart. jag längtar! men jag känner
samtidigt att jag inte kan fatta att det är så snart. peppar iallafall och
tror att jag kommer känna av att det är nära när jag sitter med martina
på festivalbussen o vinar tillsammans med henne och alla andra.
och och och...
band jag vill se: kings of leon, lars winnerbäck, john me, markus
krunegård, the killers, regina spector, smk, the sounds, mando!,
maia hirasawa, franz ferdinand, hassle, anna ternheim, hello
saferide, klaxons, an horse och ganska många till! åh. jag ska
ju jobba också. funktionär, entrévärd. *gratis mat*. hohoho.

PEPPAR PEPPAR! och salt.. höhö.

Peace out!